CellAHouse

Inmeten en Plattegrond

Een huis dat volgens de NEN2580 norm ingemeten is, verzekert de mogelijke kopers ervan dat ze de juiste informatie hebben over de gebruiksoppervlakte en de inhoud. CellaHouse Verkoopstyling kan deze tijdrovende klus voor u uit handen nemen met gebruik van professionele apparatuur. Het inmeten kost €49,- per etage.
Om een duidelijk beeld te krijgen van de ruimtes in het huis is een digitale plattegrond heel handig. Een mogelijke koper wil weten hoe het huis in elkaar steekt en hoe groot de ruimtes zijn. CellaHouse Verkoopstyling kan deze plattegrond voor u maken vanaf een papieren plattegrond of door het huis in te meten. Een plattegrond zorgt er ook voor dat u hoger in de lijst(en) van Funda komt te staan. Het maken van een plattegrond kost €49,- per etage.


Hieronder ziet u een plattegrond die gemaakt is voor een appartement. De verkoop ketste af op het kleine donkere keukentje. Met deze plattegrond konden de verkopers laten zien hoe het huis eruit zag met een nieuwe keuken.Pakketprijs inmeten en plattegrond is de totaalprijs min 10% korting.

Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar info@CellaHouseVerkoopstyling.nl of bel naar 06-19582474.
To measure is to know. If you can not measure it,
you can not improve it.
~Lord Kelvin~