CellAHouse

Als u zorgt voor een goede presentatie van uw huis verdient u de kosten in de meeste gevallen terug. Uw huis krijgt een hogere waardebepaling en haalt daardoor vaak een hogere verkoopprijs dan huizen waar dat niet is gebeurd. Ook is de kans groter dat uw huis sneller wordt verkocht en dan heeft u dus geen of weinig dubbele lasten. Voor de een zijn dubbele lasten geen probleem, maar voor de ander een financiële strop.
Als u een nieuwe woning koopt mag u de verkoopkosten, dus ook de kosten voor verkoopstyling, van de overwaarde af trekken. De overwaarde wordt dan lager en het bedrag waarover u (hypotheek)rente af mag trekken wordt daardoor hoger.

Rekenvoorbeeld: Woning te koop gezet in januari 2016 (nog niet verkocht),
Styling september 2016,
Verkocht november 2016,
Hypotheek €900,- X 8 maanden = €7200,-,
Kosten styling €800,-,
U had kunnen besparen €7200,- - €800,- = €6400,-.

Voorkom een prijsverlaging met duizenden euro's of dubbele lasten (en dat is meestal niet alleen de hypotheek) maar ook stress, door direct CellaHouse Verkoopstyling in te zetten als u zich al aan het oriënteren bent op een makelaar.
De stylist noteert wat er nodig is in uw woning of u kijkt wat u wilt besteden en CellaHouse laat u weten wat binnen dat budget voor u gedaan kan worden. Aan de hand daarvan krijgt u een offerte op maat. Onder de diverse diensten vindt u de pakketprijzen of uurprijzen.

In de prijzen is onder meer inbegrepen: - Voorbereidend werk;
- Meedenken aandachtspunten;
- Verzekeringen;
- BTW;
- Reiskosten binnen een straal van 25 km (daarbuiten €0,25 per kilometer);
- Sociale Media deling.

Zoekt u een vergelijkbare verkoopstyliste in Noord-Holland? Kijk dan eens bij Styling For Sale

Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar info@CellaHouseVerkoopstyling.nl of bel naar 06-19582474.
The one who doesn't tell you what you
want to hear, but what you need to hear.
~Sona Teclai~