CellAHouse

Opruimservice en Klussen

U wilt gaan verhuizen maar u ziet op tegen het opruimen. Het allerbeste is natuurlijk om, voordat u uw huis te koop gaat zetten, al zoveel mogelijk uit te zoeken en op te ruimen. CellaHouse Verkoopstyling kan u daar bij helpen. Het 5 dozen principe zorgt ervoor dat uw huis snel uitgezocht en opgeruimd kan worden.

Wilt u het wat rustiger aan doen dan is dat natuurlijk ook geen probleem. CellaHouse helpt u met het maken van keuzes door een objectieve blik naast uw gevoel van sentimentele waarde. U beslist uiteindelijk zelf waar u afscheid van neemt en wat er mee gaat naar uw nieuwe huis. Ook als u niet gaat verhuizen maar door de bomen het bos niet meer ziet kan ik u helpen.

De opruimservice is te combineren met verkoopstyling. Voor het 5 dozen principe zitten ook een aantal verhuisdozen in de prijs inbegrepen. Tijdens een vrijblijvend gesprek legt de stylist graag het 5 dozen principe uit. Opruimservice inclusief eventuele schoonmaak is op basis van uurprijs €49,-

Als verkoopstyliste ben ik zelf ook handig met hamer, zaag, boor, spijker, schroef en kwast, maar als er grotere klussen nodig zijn werk ik graag samen met Peter Scholten - Tegelwerk en onderhoudsbedrijf en Dick Scholten - Timmer- & onderhoudsbedrijf. Ook is er geen klus te gek voor Klusjesman Westland. Voor elektra is Robert de Boer - de Boer Elektra een uitkomst. Voor de tuin kan ik u Ellen Tuinen en Styling van harte aanbevelen. Heeft u een woning leeg te ruimen en kunt u daar hulp bij gebruiken of gewoon een betrouwbare partner die u alle zorgen uit handen neemt na een overlijden of verhuizing naar een zorgcentrum dan kan ik u De Huizenruimer aanbevelen.Dit zijn betrouwbare partners die kwalitatief goed werk leveren.

Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar info@CellaHouseVerkoopstyling.nl of bel naar 06-19582474.
Progress is impossible without change
and those who cannot change their minds
cannot change anything.
~George Bernard Shaw~