CellAHouse

Opruimservice en Klussen

U wilt gaan verhuizen maar u ziet op tegen het opruimen. Het allerbeste is natuurlijk om, voordat u uw huis te koop gaat zetten, al zoveel mogelijk uit te zoeken en op te ruimen. CellaHouse Verkoopstyling kan u daar bij helpen. Het 5 dozen principe zorgt ervoor dat uw huis snel uitgezocht en opgeruimd kan worden.

Wilt u het wat rustiger aan doen dan is dat natuurlijk ook geen probleem. CellaHouse helpt u met het maken van keuzes door een objectieve blik naast uw gevoel van sentimentele waarde. U beslist uiteindelijk zelf waar u afscheid van neemt en wat er mee gaat naar uw nieuwe huis. Ook als u niet gaat verhuizen maar door de bomen het bos niet meer ziet kan ik u helpen.

De opruimservice is te combineren met verkoopstyling. Voor het 5 dozen principe zitten ook een aantal verhuisdozen in de prijs inbegrepen. Tijdens een vrijblijvend gesprek legt de stylist graag het 5 dozen principe uit. Opruimservice inclusief eventuele schoonmaak is op basis van uurprijs 49,-

Als verkoopstyliste ben ik zelf ook handig met hamer, zaag, boor, spijker, schroef en kwast, maar als er grotere klussen nodig zijn werk ik graag samen met Peter Scholten Tegelwerk en onderhoudsbedrijf en Dick Scholten Timmer- & onderhoudsbedrijf. Ook is er geen klus te gek voor Klusjesman Westland. Voor elektra is Robert de Boer - de Boer Elektra een uitkomst. Voor de tuin kan ik u Ellen Tuinen en Styling van harte aanbevelen. Heeft u een woning leeg te ruimen en kunt u daar hulp bij gebruiken of gewoon een betrouwbare partner die u alle zorgen uit handen neemt na een overlijden of verhuizing naar een zorgcentrum dan kan ik u De Huizenruimer aanbevelen.Dit zijn betrouwbare partners die kwalitatief goed werk leveren.

Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar info@CellaHouseVerkoopstyling.nl of bel naar 06-19582474.
Progress is impossible without change
and those who cannot change their minds
cannot change anything.
~George Bernard Shaw~