CellAHouse

Topetage meubileren te Den Haag, augustus 2018:
“Ik was benieuwd naar het resultaat en was gelijk even gaan kijken en wat is het mooi geworden! Ik ben heel benieuwd naar de presentatie.”
Het appartement is direct met het Open Huis verkocht!
Appartement meubileren en stylen te Vlaardingen, januari 2018:
"Marcella is een open mens die met kennis en een creatieve geest te werk gaat. Zeer prettig aan haar persoonlijkheid is dat ze open staat voor suggesties/opmerkingen/meedenken/wensen. Nadat Marcella haar creativiteit had losgelaten op het huis viel me 1 ding duidelijk op: het huis was nog nooit zo gezellig geweest als na de aanpak van Marcella."
Binnen 2 weken verkocht!
Villa meubileren, stylen, fotograferen, filmen en opnemen te Woubrugge, augustus 2017:
"Wauw! We hebben het filmpje gisteravond gezien. Wat ziet het er prachtig uit. Heel verrassend ook op bepaalde punten. Je hebt er echt iets moois van gemaakt. Ik zei al tegen mijn buurman: mooi huis, misschien moet ik het zelf maar kopen :)."
Binnen 6 maanden verkocht!
Samenwerking met collega Young4Styling, augustus 2017:
"Topper in woningpresentaties! Marcella neemt alle diensten zoals, woningfotografie, video, oppervlaktemetingen en plattegronden uit handen. Uiteraard nadat zij de juiste opstelling van meubelen en styling met accessoires afgerond heeft. Marcella neemt de tijd om alles in de puntjes te verzorgen. Als ik zelf 'omhoog' zit kan zij het feilloos van mij overnemen"
Eengezinswoning stylen, fotograferen en filmen te Zuidland, augustus 2017:
"Na wat googlen kwamen we op de site van CellaHouse Verkoopstyling. Heel blij met onze keuze! Marcella heeft professioneel en betrokken de foto's, 360 graden foto's en een video van ons huis verzorgd. Ook na de fotopresentatie heeft zij nog contact gehouden om wat tips en aanvullingen m.b.t. de verkoop aan ons door te geven. Topper!"
Binnen drie maanden verkocht!
Samenwerking met collega BIJBEER, juli 2017:
"CellaHouse verzorgt niet alleen de verkoopstyling, maar biedt daarnaast een compleet pakket aan presentatiediensten: van inmeten en uitwerken van de plattegronden tot fotografie en video. Daarnaast heeft Marcella een vlotte pen, zodat een wervende tekst de verkoop van jouw woning ondersteunt. En niet in de laatste plaats: Marcella is gewoon een heel fijn mens om mee samen te werken!"
Appartement stylen en fotograferen te Den Haag voor DIVA Makelaars, juni 2017:
"Ik heb de presentatie op jullie site bekeken en ik moet zeggen dat het er prachtig uit ziet. Mijn complimenten aan de styliste. Ze heeft flink lopen slepen en schikken, maar het resultaat is echt indrukwekkend."
Binnen een maand verkocht!
Appartement fotograferen te Rijswijk, juni 2017:
"Hoi Marcella, de foto's en het filmpje zijn super geworden, bedankt!"
Binnen 6 maanden verkocht!
Eengezinswoning stylen te Spijkenisse, april 2017:
"Marcella heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan. Je hebt goed geluisterd naar wat we wilden en veel hulp geboden en ook de tijd genomen. Fijn dat je zelf ook nog wat spulletjes bij je had om de puntjes op de i te kunnen zetten. We zijn tevreden. Fijn dat je per uur je kan inhuren"
Binnen 3 maanden verkocht!
Appartement opnemen voor makelaar te Den Haag, maart 2017:
"De eerste woning geheel verkoop klaar gemaakt door Marcella. Super tevreden over het eindresultaat."
Binnen een week verkocht!
Appartement fotograferen te Maassluis, maart 2017:
"Bedankt voor de mooie foto's en de tips. We hopen op het succes dat je andere klanten ook hadden. Nogmaals bedankt voor de prettige manier van zaken doen." Het grootste compliment kreeg ik trouwens toen ik de foto's bracht: "Is dat ons huis? Wat mooi en licht"
Binnen twee maanden verkocht!
Villa meubileren te Klaaswaal, februari 2017:
“De uitvoering van de opdracht heeft aan mijn verwachtingen voldaan en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik had nog nooit met deze dienst in deze vorm daadwerkelijk te maken gehad maar zal zeker voor aanbevelingen zorgen als er behoefte aan zal zijn in mijn omgeving in de toekomst. Het “inleven en meedenken” gaven de doorslag om met jou in zee te gaan. En ik zou zeker aanbevelen om nadruk te leggen op jouw persoonlijke benadering en betrokkenheid. De dag na het plaatsen op Funda kwamen er al twee bezichtigingsafspraken binnen! Nog heel veel succes gewenst met je bedrijf.”
De kijker in de tweede week heeft de woning gekocht!
Eengezinswoning stylen en fotograferen te Spijkenisse, november 2016:
“Spannende dagen gehad na de eerste advies opname door Marcella en de opruimdagen erna. Mede door haar steun en advies en uiteindelijk de fotoreportage is het resultaat heel mooi!! Onze makelaar gaf zijn complimenten voor de prachtige styling en foto's!”
Na 2 maanden verkocht!
Eengezinswoning fotograferen te Spijkenisse, oktober 2016:
“Bedankt Marcella voor het maken van de mooie foto's van ons huis, zien er goed uit en dat blijkt ook met de belangstelling op Funda. Vrijdag op Funda geplaatst en gelijk woensdag de eerste kijker gehad. Kijker kwam kijken naar aanleiding van de foto's. Ze waren precies zoals het huis eruit zag. Ze hebben meteen een bod gedaan.”
Binnen een week verkocht!
Appartement stylen en fotograferen te Maassluis, september 2016:
“Nadat CellaHouse bij mij is langsgeweest voor een verkoopstyling, ziet mijn huis er een stuk aantrekkelijker uit. Met een aangepaste indeling en handig gebruik van accessoires oogt mijn appartement nu veel warmer en gezelliger. Een frisse blik doet wonderen!“
Binnen 1 maand verkocht!
Appartement meubileren te Naaldwijk, juni 2016:
“Marcella heeft een geheel nieuwe en frisse look gegeven aan ons appartement. Het is er ruimtelijk, modern en ziet er gezellig uit. Met ons gerestylde appartement hebben we inmiddels tal van positieve reacties ontvangen, waaronder ook op de "Zomer-open-huizen-avond". Je hebt echt super je best gedaan!! Heel erg bedankt daarvoor.“
Binnen 3 maanden verkocht!
Benedenwoning fotograferen te Vlaardingen, maart 2016:
“Na 4 jaar dezelfde foto's op Funda hebben we CellaHouse ingeschakelt om nieuwe foto's te maken. En wat zijn ze mooi geworden. Precies zoals het nu is. Erg fijn voor de kijkers die een bezoekje brengen op Funda en dat is ook te zien aan de kijkcijfers!! Heel erg bedankt voor de update!! De open huizen dag werd druk bezocht dankzij de nieuwe foto's.“
Binnen een jaar verkocht!
Appartement meubileren te Maassluis, december 2015:
“Ons lege appartement is door CellaHouse ingericht en aangekleed. Wat een verschil! De foto's laten nu ruime en warme kamers zien en geven veel beter het potentieel van de woning weer. Zelf hadden we dit nooit zo grondig kunnen aanpakken. CellaHouse kwam met een duidelijk plan en heeft dit met aandacht en doorzettingsvermogen uitgevoerd. Wij hebben vertrouwen in de betere presentatie van ons appartement en raden CellaHouse dan ook zeker aan voor wie zijn woning aantrekkelijk en professioneel wil adverteren.“
Binnen 7 maanden verhuurd!
Appartement stylen en fotograferen te Zoetermeer, juni 2015:
“Wanneer je je huis te koop wilt zetten, komt er al zoveel bij kijken. Hoe handig is het als 'vreemde' ogen kijken naar je interieur en er voor kunnen zorgen dat het er tiptop uit ziet?! Onze woning straalt rust uit en bij het zien van de foto's realiseerde ik me weer wat een geweldig huis we eigenlijk hebben. En dat allemaal met behulp van Marcella van CellaHouse Verkoopstyling! Thanks Marcella voor je tijd, geduld en oog voor detail! Succes met je mooie bedrijf!“
Dit appartement is om financiële redenen niet in de verkoop gegaan.
Eengezinswoning stylen en fotograferen te Hoek van Holland, juni 2015:
“Ik vind dat je het heel goed hebt gedaan. De foto's zijn duidelijk en op Funda is te zien dat het nu toch vaker bekeken wordt. Binnen twee maanden is de eerste kijker geweest en nu afwachten.“
Na een jaar verkocht!
Eengezinswoning stylen te Zwanenburg, april 2015:
“Bedankt voor de ontzettend mooie foto's! Hoop ze snel op Funda te zetten... Wendy vond het resultaat van de inspanning van het hele damesteam ook hartstikke leuk. Onze Jesse van 11 had wel wat moeite met de veranderingen. "Ik mis mijn knusse huisje"  Na de fotoshoot moesten we natuurlijk wel weer wat reorganiseren, maar dat hoort erbij. Afgelopen dinsdag nog de 2e bezichtiging gehad van een stel, met makelaar dit keer. Hoop natuurlijk dat ze een bod gaan doen.”
Binnen 3 maanden verkocht!
Dreams don't work, unless you do.
~Unknown~